meisje_guatemala_Louise_met_stok

Louise loopt elke dag gevaar.

Louise is een meisje van 3 jaar. Veel kinderen zoals zij staan er helemaal alleen voor. Hun moeders moeten overdag werken en laten hun kinderen alleen achter. Ze zwerven rond op straat of worden in huis opgesloten. Ze leven van slechts een tortilla en een kop koffie per dag. De situatie is in veel gevallen zo uitzichtloos dat moeders hun kinderen uiteindelijk in de steek laten.

Maar hoe lang kun je als kind zonder moeder, zonder veiligheid en zonder liefde? Niemand die voor je zorgt, je beschermt tegen gevaar, je troost als je verdrietig bent of je ’s avonds voor het slapen gaan een knuffel geeft...

Een liefdevol thuis om op te groeien.

Dagelijks verliezen duizenden kinderen zoals Louise over de hele wereld de zorg van hun ouders. Door armoede, ziekte of oorlog komen zij er alleen voor te staan. Zonder zicht en hoop op een mooie toekomst. SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat wees- en verlaten kinderen weer in een liefdevol gezin kunnen opgroeien. In ieder SOS kinderdorp - inmiddels zijn dat er 540 verspreid over 133 landen - wonen meerdere gezinnen. Allemaal met hun eigen SOS moeder, het emotionele hart van het gezin. Deze bijzondere vrouwen geven 8 à 10 kinderen de zorg en liefde die ze zo hard nodig hebben. Ook krijgen alle kinderen scholing. Zo veranderen ze van kwetsbare kinderen in kinderen met een toekomst.

U kunt de kinderen een mooie toekomst geven!

Om de dorpen te bouwen en te onderhouden, de SOS moeders te helpen en de kinderen in hun levensonderhoud te voorzien is uw hulp onmisbaar. Dat kan al met € 6 per maand. Kinderen die er alleen voor staan krijgen zo, dankzij u, weer een liefdevol thuis.

Help vandaag nog en vul het formulier hiernaast in.

Meer weten?

sos kinderdorpen

Vragen bij het invullen?
020 - 408 0190

Ja, ik help kinderen die er alleen voor staan!

1 Mijn gegevens

Aanhef
*
*
*
*
*
 
 
*

2 Donatiebedrag

Ik doneer eenmaligIk doneer maandelijks3 Betaalwijze

U kunt uw online donatie doen met de volgende betaalmethodes:

Klik op de onderstaande button om naar de beveiligde online betaalomgeving te gaan.

Hierbij machtig ik SOS kinderdorpen om het bovenstaande bedrag eenmalig van mijn rekeningnummer af te schrijven.

Hierbij machtig ik SOS Kinderdorpen om het bovenstaande bedrag maandelijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.

Rekeningnummer
Ja,
ik help